Oriflame - Oriflame aktuální katalog, Oriflame registrace


Blog

02.10.2013 10:28

Oriflame, staň se poradcem

Hledáte přivýdělek nebo chcete nakupovat kosmetiku s okamžitou slevou 23%? Máte možnost zaregistrovat se u Oriflame.

Firma Oriflame skýtá jedinečnou příležitost přivýdělku. Pokud se stanete kosmetickou poradkyní u společnosti Oriflame, pak získáte celou řadu bonusů. V prvé radě se dostanete do blízkosti firmy, která se v kosmetice vyzná a na trhu má své skvělé jméno. Za druhé si díky práci poradkyně vyděláte i slušné částky.

Jak to funguje?
Kosmetickým poradcem Oriflame se může stát kdokoli. Můžete si objednávat jen pro svou pořebu, nebo ukázat katalog svému okruhu lidí a přivydělat si tak na vlastní spotřebu kosmetiky. Vy jste ten, kdo určuje, kolik vám každý měsíc přibude do peněženky – je jen na vás, kolik si vyděláte.

Vzhledem k výjimečné flexibilitě, kterou kosmetický poradce má, vyhovuje Oriflame jakémukoli životnímu stylu. Ať už hledáte možnost, jak si přivydělat, chcete tuto možnost přivýdělku převést na plnohodnotnou kariéru nebo si užívat finanční nezávislosti, Oriflame je pro vás tou správnou volbou.

Jako nováčkovi Vám pomohu a sdělím Vám všechny potřebné informace, které budete zpočátku potřebovat.

Můžete se těšit z našich jedinečných kosmetických výrobků a současně potkávat nové lidi, poznávat nové přátele… Můžete plnit podmínky pro účast na mezinárodních konferencích a prestižních akcích, užít si ocenění svých výsledků a úspěchů. Také se vám otevírá možnost osobního i profesního růstu prostřednictvím různých školení a akcí! Budete se neustále dozvídat o aktuálních trendech v kosmetice a módě.

Neváhejte a registrujte se k Oriflame!

—————

26.09.2013 14:57

Colour Drop = dokonalý tvar pro vaše rty

Toužíte po rtěnce, která vaše rty dokonale vykreslí bez použití štětečku a přitom si udrží stále svůj tvar? Potom vyzkoušejte Colour Drop od Oriflame.

Znáte ten nepříjemný pocit, když rtěnka ztratí častým používáním svůj vzhled? Přední make-up expert Oriflame Jonas Wramell k tomu dodává: „Řada žen si mi často stěžuje, když se jejich rtěnka časem „obrousí“. My v Oriflame jsme proto jako první na světě vytvořili fantastický produkt s novou mechanikou. Rtěnka Colour Drop se při otevření nekroutí a kromě důmyslné technologie také umožní bezchybnou aplikaci“, říká profesionální vizážista.

V čem tkví její tajemství?

Aplikační plocha nové rtěnky je ve tvaru kapičky, takže zůstane od prvního použití až do poslední molekuly dokonalá. Nanášení je přesné a velice snadné, už nemusíte používat drobné štětečky pro přesné vykreslení kontur vašich úst. Rtěnka v sobě ukrývá speciální výživný komplex „Dew Drop“, který obsahuje jojobový olej a vitamin E pro intenzivní zvláčnění, sytou barvu a příjemný pocit na rtech.

Colour Drop je k dostání v osmi svůdných odstínech od jemné růžové, hnědé až po temně rudou. Neodolatelné barvy navíc zajistí, že se budete cítit svůdná a okouzlující po celý den. Tato rtěnka splní Váš sen o dokonalých ústech a stane se nepostradatelným pomocníkem ve vaší kabelce.
 

zdroj: Oriflame

—————

18.09.2013 10:19

Poznej sílu magnetické přitažlivosti

Oriflame odhaluje novou vůni My Red by Demi Moore s velmi vzácným jasmínem růžokvětým. Hýčkejte svoje smysly vůní hollywoodských hvězd, staňte se opravdovou Femme Fatale a vystupte z davu.

Oriflame My Red by Demi Moore

Představujeme Vám nejskvostnější vůni tohoto roku. My Red by Demi Moore vznikla ve spolupráci slavné hollywoodské herečky Demi Moore a předního parfuméra Vincenta Schallera. Parfém v elegantním broušeném flakonu obsahuje speciální a vzácnou odrůdu jasmínu – jasmín růžokvětý, který evokuje smyslnost, hollywoodský půvab a eleganci. Vůně je určena sebevědomým ženám, které sní o tom být obdivované a svůdné. Stejně jako Demi Moore, jejíž neodolatelná krása fascinuje řadu mužů i žen po celém světě.
 
Více o jasmínu
 
Ženy květy jasmínu nosí ve vlasech už celá staletí, tato květina je oblíbená v různých kulturách díky své kráse a omamné vůni. Jasmín růžokvětý má navíc mnohem bohatší a plnější vůni, než ostatní odrůdy této květiny. Ovocné a podmanivé podtóny dodávají parfému My Red moderní a troufalý ráz. Vůně kromě jasmínu obsahuje bílé květy, brusinky a šťavnatá jablka.
 
Nádech hollywoodské elegance
 
Kolekce My Red obsahuje také tělový krém, módní koženou kabelku a temně rudou hedvábnou šálu. Tyto doplňky vám přidávají nádech hollywoodské elegance.
 
Ať už trávíte romantický čas se svým partnerem nebo si užíváte na večírku, My Red vás svou unikátní vůní vyšle na magickou cestu plnou smyslnosti a luxusu. Stačí jen otočit víčkem a užít si den plný stylu.
 
zdroj: Oriflame

—————

13.09.2013 15:30

Nový směr v boji proti vráskám – rostlinné kmenové buňky v řadě Ecollagen

Rostliny a stromy v sobě skrývají kmenové buňky, které díky svým unikátním vlastnostem přinášejí naprostou revoluci v boji proti vráskám. Oriflame je známý svojí vášní pro vědu a inovace, proto vědci v renomovaných laboratořích vylepšili jednu z nejprodávanějších řad - Ecollagen o výtažky z rostlinných kmenových buněk, díky nimž se zvyšuje tvorba kolagenu až o 200%! Nový Ecollagen pomáhá vrásky vyplnit zevnitř a zabraňovat jejich opětovné tvorbě.

Miliony žen po celém světě si přejí vypadat a cítit se mladistvě, avšak s přibývajícím věkem se přestane v kůži kolagen produkovat a začnou se objevovat příznaky stáří - tedy vrásky a povislá kůže. I samotné prostředí, ve kterém se pohybujeme, má na naši pleť neblahé následky. V laboratořích Oriflame se neustále vyvíjejí a vylepšují technologie, a tak se může Oriflame chlubit širokým portfoliem anti-aging produktů.

Zázračné vlastnosti kmenových buněk

Oriflame se vždy inspiruje přírodou a pro vývoj nové řady Ecollagen hledali vědci inspiraci přímo v srdci rostlin - v jejich kmenových buňkách. V čem jsou rostlinné kmenové buňky tak jedinečné a zázračné? Mají totiž minimální metabolismus, nepodléhají procesu stárnutí a mají neuvěřitelnou schopnost se znovu obnovovat. Jsou tak jedinými buňkami v rostlinách, které jsou nesmrtelné a nestárnoucí. Vědci Oriflame navíc prokázali, že unikátní výtažky z kmenových buněk dokáží zvýšit hladinu kolagenu v pleti až o 200%, díky tomu si budou moci ženy užít krásně pružnou a vyhlazenou pleť déle a intenzivněji.

Už v roce 2007, když Oriflame spustil řadu Ecollagen, vědci objevili tři druhy peptidů, jejichž činnost zajistila vyšší buněční tvorbu a podpořila obranný mechanismus buněk. Představte si, co dokáže péče obsahující kombinaci trojpeptidů s rostlinnými kmenovými buňkami! Extrémně účinné složky v nové řadě Ecollagen vdýchne vaší pleti nový život. Rostliny se musí přizpůsobovat rychle se měnícímu se prostředí, tudíž jsou výrazně odolnější vůči škodlivým vlivům. Tyto vlastnosti vědci přenesli do nových pleťových krémů Ecollagen.

Překvapivě efektivní v redukci vrásek

Starosti o vrásky se pro vás stanou minulostí. Díky silným účinkům rostlinných kmenových buněk pomáhá nově vzniklý kolagen vyplnit vrásky zevnitř a vaše pleť se viditelně vypne. V klinických testech se podařilo prokázat, že Ecollagen dokáže redukovat vrásky až o 1/3 již za 12 týdnů. "Teď už můžeme každé ženě splnit sen o mladistvější pleti. Díky pozoruhodnému zvýšení tvorby kolagenu se budou ženy cítit svěžeji a první výsledky redukce vrásek budou viditelné během několika týdnů. S hrdostí vám tak představujeme nejlepší anti-aging Oriflame krém všech dob," říká Alain Mavon, ředitel Institutu výzkumu pleti Oriflame.

Nová lehká textura krému se báječně nanáší a vstřebává do pleti, navíc neobsahuje žádné parabeny, proto je vhodná i pro ženy s citlivou pletí. Ať už budete používat denní, noční nebo oční krém, Ecollagen se stane vaší novou zbraní v boji proti vráskám!

zdroj: Oriflame

—————

13.09.2013 15:25

Přírodní kosmetika Oriflame

Oriflame v roce 1967 založili dva bratři a jejich přítel. Dnes je Oriflame mezinárodní kosmetickou firmou přímého prodeje zastoupenou ve více než 60 zemích světa. Pestrou paletu jejích moderních, přírodních výrobků nabízí prodejní tým tvořený zhruba 3,6 miliony nezávislých kosmetických poradkyň, které celosvětově vytvářejí roční prodeje přesahující zhruba 1,5 miliardy eur. Oriflame stále rychle roste a dosahuje na stále nové trhy.

Oriflame nabízí silnou obchodní příležitost všem, kteří si chtějí již od prvního dne začít vydělávat a zároveň pracovat na naplnění svých osobních snů a cílů prostřednictvím jedinečného obchodního konceptu – Vydělejte si dnes a zítra si splňte své sny.

V základech, na nichž je naše firma postavena, leží úcta k lidem a k přírodě a to se odráží také v naší sociální a ekologické politice. Oriflame podporuje množství charitativních projektů po celém světě a je spoluzakladatelem World Childhood Foundation. Firma Oriflame je registrována na burze Nasdaq OMX Nordic Exchange.

Příroda je pro Oriflame rozhodující inspirací již od založení firmy, tedy již 45 let; ohromující čistá krása švédské přírody je pro naši kosmetiku zcela charakteristickým obrazem.

Oriflame působí v České republice od roku 1990 a velmi úspěšně se vyvíjí po obchodní stránce. Dnes máme více než 90 000 kosmetických poradců a stále rosteme.

Oriflame má velmi silné etické zásady, které se projevují ve všech aspektech naší činnosti. Výrobky jsou vyvíjeny a vyráběny v souladu s vysokými standardy kosmetického průmyslu a podle jasných etických pravidel. Navíc jsou obaly výrobků z recyklovatelných materiálů, celkový objem obalů je co nejmenší, s cílem minimalizovat odpad.

Katalog nabízí ženám chvíle skutečného kosmetického potěšení – každá nová stránka obsahuje škálu lákavých výrobků, od péče o pleť a vlasy až po make-up a vůně. Všechny výrobky jsou pečlivě vyvinuté tak, aby vyhovovaly všemu, po čem ženy touží. Oriflame má odpověď na všechna vaše přání. Naše nabídka péče o pleť vám poskytne nejlepší řešení na míru – ať už jde o jakýkoliv typ pleti a životní styl. Vybrat si můžete ze široké škály výrobků. Naše nabídka výrobků zahrnuje dokonce i módní doplňky – od psaníček přes šátky a šperky až po zrcátka.

Oriflame se snaží splnit všechna vaše přání. Nově nabízíme i svíčky a domácí vůně, protože krásné ženysi zaslouží krásný domov! A jestli si myslíte, že krása je jen pro ženy, dovolíme si vás poopravit – Oriflame nabízí škálu výrobků navržených specificky pro moderního muže, od balzámů po holení až po péči o pleť.

Když listujete katalogem Oriflame a hledáte něco nového pro svou pleť, proč nevybrat i něco pro svého mužného společníka? I když milujeme všechny naše existující výrobky, nejsme zdaleka u konce – každý den vytváříme nové krásné výrobky. Každý rok představujeme několik stovek nových výrobků. Můžete se tedy stále těšit na další katalogy Oriflame plné báječných novinek!

Přírodní kosmetika značky Oriflame je velice známá. Ptáte se proč?

Oriflame v první řadě upoutá svou cenou, respektive tím, co za výhodnou cenu poskytuje –plnohodnotnou přírodní kosmetiku. Dále pak v České republice působí na devadesát tisíc nezávislých kosmetických poradců.

O kosmetice Oriflame bychom mohli hovořit opravdu dlouho – o její historii, která nastartovala v roce 1967 ve Švédsku, či o skoro třech mil. prodejců, jimž se u Oriflame říká “nezávislí kosmetičtí poradci”, či také o stovkách produktů, jenž tato celosvětově působící kosmetická firma má v nabídce. Oriflame se taky snaží o to, abyste vždy našli ty produkty, jenž právě chcete – proto je nabídka obsáhlá a zahrnuje veškeré představitelné typy produktů. Od krémů na opalování, přes chladící a sprchovací gely, ústní vodu a tedy cokoliv co vás napadne.

Jistě nejvíce tím, že za úplně normální ceny nabízí trochu navíc – přírodní kosmetiku. Ta je vždy o mnoho dražší, ale Oriflame dbá na kvalitu i na cenovou dostupnost svých produktů.

—————

13.09.2013 15:25

Make-up trendy - PODZIM 2013

Podzim je za rohem, takže jsme pro vás připravili několik skvělých podzimních tipů na báječný a snadný make-up.

Kouřové líčení

Letošní podzim dejte důraz na jeden prvek, tentokrát - oči. Vyzdvihněte vaší přirozenou barvou očí pomocí paletky sladěných trio očních stínů. Stříbrnošedá paletka podtrhne modré oči. Zeleným očím sluší hnědé odstíny a hnědé oči budou ještě intenzivnější při použití hnědozelené kombinace. Pro dosažení dokonale tajemného kouřového líčení postupujte při aplikaci podle jednoduchých tipů Jonase Wramella. Nezapomeňte na tužku a řasenku, které toto líčení ještě zdůrazní. Všechny tyto výrobky a tipy naleznete v aktuálním katalogu Oriflame!

Svůdné rty

Vybrat si matný nebo třpytivý styl? Tento podzim bude vypadat sexy a svůdně obojí. Ať už si zvolíte intenzivní barvy rtěnek v dramatických odstínech či kouzelně šťavnaté třpytivé lesky, budete trendy. Lesklá rtěnka v Tužce Lip Impact zajistí intenzivní odstín jedním tahem a zůstane dlouho bezvadná bez rozpíjení. Navíc díky zvláčňující receptuře pomáhá chránit rty před vysoušením. Pro ty, které chtějí zářit jako hvězda od soumraku do úsvitu tu máme Lesk na rty Power Shine Juicy. Nabízíme 5 průsvitných odstínů s perleťovým efektem a třpytem odrážející světlo!
Vyzkoušejte obojí, měňte svůj vzhled podle vaší nálady.

Svěží pleť

Nejlepším přítelem žen je dobrý podkladový krém! Jen pár zkušených tahů po vaší tváři, skvělý Podkladový krém Oriflame Beauty Studio Artist a nežádoucí nedokonalosti pleti jsou pryč. Chcete mít kontrolu nad vším, co děláte? Nezapomeňte líčení zafixovat Přizpůsobivým sypkým pudrem Oriflame Beauty, který kryje a zmatňuje. Dokonalý vzhled vydrží po celý den. Nezapomeňte zvýraznit lícní kosti pomocí Krémové tvářenky Oriflame Beauty jako dokonalou tečku.

Dokonalé nehty

Klasická francouzská manikúra je stále v módě! Syté barvy jsou ideální na dovolené, nyní se vraťte k jednoduché eleganci. Podívejte se na naše video, ve kterém vám ukážeme krok za krokem, jak vytvořit klasickou francouzskou manikúru v pohodlí domova! Je to velmi snadné.

zdroj: Oriflame

—————