Oriflame - Oriflame aktuální katalog, Oriflame registrace


Blog

04.02.2015 11:56

Speciální nabídka Love Potion Oriflame!

Provokativní, smyslná, svůdná - nyní sada Love Potion Oriflame jen za 499 Kč!

Perfektní valentýnský dárek!

Smyslná orientálně vanilková vůně s úvodními tóny mandarinek, kořenitého zázvoru a rumu přechází do svůdného sdrce kakaových květů, bílých lilií a vanilky. Závěr vůně doznívá v tónech čokolády, tonkových bobů a santalového dřeva.

Ryzí vášeň, Parfémovaná voda Love Potion Oriflame je tím pravým nápojem lásky. Podlehněte neodolatelnému probuzení smyslů a vášně. Tělový krém nejenže vyživí pokožku, ale provoní jí také dokonalou smyslností. Oblíbená vůně Love Potion je spojením nadčasového afrodiziaka – čokolády a výtažků ze zázvoru, které jsou zjemněné smyslnými tóny bílé lilie a santalového dřeva.

Vychutnejte si požitky lásky…

Klikněte zde a prohlédněte si naší speciální nabídku!

zdroj: Oriflame

—————

30.11.2014 10:42

Ten nejněžnější dárek od Oriflame

Zázračné kelímky Oriflame používáte a milujete již mnoho let. Po prvním vyzkoušení se bez této něžné péče nikdo neobejde. Proč tedy neukázat lásku ke svým nejbližším tím, že jím k letošním Vánocům nadělíte úžasnou dárkovou krabičku se 4 Zázračnými kelímky.
 

 

Je nějaká lepší péče než náš malý hojivý zázrak uzavřený do praktického balení? Nemyslíme si, že ano. Tentokrát jsme dali dohromady čtyři oblíbené vůně Zázračných kelímků a vložili je do společné dárkové kazety: kokos, vanilka, karamel, třešně.

Všechny tyto čtyři krásně voňavé verze Zázračného kelímku obsahují výtažek z včelího vosku, který má silný zklidňující účinek na suchou či podrážděnou kůži. Můžete je použít všude tam, kde jen potřebujete - rty, lokty, nehty, paty…

Při nákupu z Oriflame katalogu 16 za 399 Kč můžete získat tuto exkluzivní dárkovou kazetu za pouhých 199 Kč!

(Do nákupu se nezapočítávají kódy 30886 a 30999.)

—————

07.10.2014 10:08

Luxus na dosah s Oriflame

Nejlepší kosmetické trendy a účinné zkrášlující přísady byly v minulosti dopřány jen úzké skupině vyvolených. Ušlechtilé ingredience byly vzácné a vysoce ceněné, dovolit si je mohli jen ti nejbohatší.

Dnes se však díky Oriflame můžete i vy cítit jako skutečná princezna! Známe tajné recepty na krásu rozmarných italských šlechtičen i vybraný jídelníček útlých favoritek čínského císaře, které se chlubili čistou, zářivou pletí a hustými lesklými vlasy. Do našich kvalitních receptur přimícháváme exkluzivní a staletími ověřené složky, protože výjimečnou péči si zaslouží všechny ženy. Dnes už krása není přepychem, nebojte se dotknout luxusu s Oriflame.

Neodolatelná Miss Giordani Gold

Nová, elegantní a naprosto ženská Parfémovaná voda Miss Giordani Gold vás okouzlí vášnivou a jiskřivou noblesou italského životního stylu.

Jemná a temperamentní vůně nejnovější edice Giordani Gold svěže pulzuje v tónech bílého grapefruitu, bergamotu z italské Kalábrie a šťavnatého mangového sorbetu. Srdce vůně jiskří tajemným červeným pepřem z Ponchicherry, slunečním květem neroli, bílou pivoňkou a fréziemi, později plynule odhalí smyslný, dřevitý a ovocně-pižmový základ vůně. Rafinovaný půvab a zářivá vitalita se skrývá v elegantním flakónu z luxusního těžkého skla, ztělesňující nesmrtelný italský design.

Parfémovaná voda Miss Giordani Gold, kód 30399.

Oriflame Giordani Gold řada nyní nabízí kompletní sérii: Parfémovaná voda Giordani Gold pro ni, Toaletní voda Giordani Man pro něj a neodolatelná slečna Miss Giordani.

zdroj: Oriflame

—————

15.09.2014 17:40

Trojvrstvá rtěnka The ONE Oriflame

Vaše oblíbená rtěnka 3v1 pro krásný úsměv získala novou podobu!

Trojvrstvá rtěnka The ONE Oriflame (30980-87)
První trojvrstvá rtěnka na světě spojuje v jediném balení pečující balzám, vášnivé odstíny a dramatický lesk. Výsledkem jsou hebčí, krásnější a výraznější rty než kdykoliv předtím. 4 g

Vnější vrstva: Intenzivní BARVA
Střední vrstva: Dramatický LESK
Vnitřní jádro: Zklidňující PÉČE


  • Výrazné PIGMENTY a perleť zahalí rty do krásných odstínů
  • Nové VYSOCE LESKLÉ PERLIČKY odrážejí světlo a vytvářejí metalický, jakoby zrcadlový efekt
  • Pečující směs BAMBUCKÉHO MÁSLA a ROSTLINNÝCH OLEJŮ zklidňuje a hydratuje rty

zdroj: Oriflame

—————

03.09.2014 11:49

Řasenka Oriflame The ONE WonderLash 5v1

Vaše oblíbená řasenka je zpět a lepší než kdykoliv předtím.

Díky speciálnímu kartáčku s různě dlouhými štětinkami můžete dodat vašim řasám objem, natočení i délku. Krátké štětinky řasy nadzvednou a natočí, dlouhé štětinky je prodlouží a oddělí každou řasu.8 ml

Akční cena v katalogu Oriflame 13/2014: 139 Kč
Běžná cena: 239 Kč
Kód: 30719-20

5v1 zahrnuje:

  • Vytočení řas až o 116%
  • Prodloužení řas až o 57,1%
  • 7,8-násobné zvětšení objemu
  • Oddělení a zvýraznění řas
  • Zvláčnění a hydratace řas díky ošetřujícímu složení

Najdete v katalogu Oriflame 13.

zdroj: Oriflame

—————

30.08.2014 18:17

Vaše řešení skutečných problémů pleti

Řešení – Denní a Noční aktivní zesvětlující krém Bioclinic Oriflame

Problém: tmavé skvrny a hyperpigmentace

82% spotřebitelů potvrdilo, že Denní aktivní zesvětlující krém Bioclinic s SPF 45 VIDITELNĚ REDUKUJE HYPERPIGMENTOVANÉ OBLASTI PLETI*

Vaše pleť může být náchylná ke vzniku tmavých skvrn v důsledku stárnutí. Abyste tomu zabránili, měli byste používat ochranu před slunečním zářením s UV filtry. Našim řešením je zdokonalená patentovaná technologie Tone-Down™, která zajišťuje efektivní zesvětlení pleti.

Hlavní účinky Denního aktivního zesvětlujícího krému:
  • Koncentrované složení účinné proti tmavým skvrnám
  • Rovnoměrný tón pleti a prevence před další tvorbou skvrn
  • Podporuje blednutí pleťových buněk s pigmentem
  • Aktivuje obnovu pleti, aby se urychlil proces zesvětlení pleti
  • Klíčové složky, kyselina dikarboxylová a flavonoidy z ginka spolu působí v boji proti existujícím skvrnám a předcházejí další pigmentaci pleti
  • SPF 45 poskytuje vysokou ochranu před slunečním zářením spodobujícím pigmentaci pleti
  • Můžete ho použít namísto denního krému anebo pleťového krému se slunečním filtrem

Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud budete používat Oriflame denní krém spolu s Nočním krémem proti pigmentovým skvrnám Bioclinic s kyselinou dikarboxylovou, která jemně slupuje povrchové buňky pleti během toho, co vy spíte.

* Sebehodnocení spotřebitelů po 12 týdnech používání Denního zesvětlujícího krému.

zdroj: Oriflame

 

—————